Ana Odagiu formează un cuplu alături de Cosmin Natanticu pe platoul de filmare: „Îl cunosc de o viață, de pe vremea facultății”6Foto© libertatea.ro

Ana Odagiu formează un cuplu alături de Cosmin Natanticu pe platoul de filmare: „Îl cunosc de o viață, de pe vremea facultății”

, 6 știri, 32 vizualizări

„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informții, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacționat imediat << E un text bun! Imi place! >>. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întâlnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva!  și cu Bogdan Dumitrescu.

M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit foarte în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel, care, iată, este unul dintre tatici’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în Bravo, tată!.

Peste o lună și ceva, cand aproape că nu mai credeam, Maria mi-a dat vestea: << Ai primit rolul! Ne apucăm de treabă! >> Și, gata! Povestea a început! Fazele amuzante apar inevitabil la filmări, mai ales la o producție de gen. Eu joc un cuplu cu Natanticu, sunt soția lui în serial.