Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut scandal, din nou. Antrenorul a chemat Poliția la fața locului5Foto© cancan.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut scandal, din nou. Antrenorul a chemat Poliția la fața locului

, 7 știri, 96 vizualizări

Întâlnire de gradul zero la Snagov, unde Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal monstru. Totul a început după ce antrenorul a depus o plângere la poliție – împotriva încă soției sale, sesizare în care o acuză că i-a furat un skyjet. Antrenorul a mers la garajul unde se afla ambarcațiunea însoțit de doi agenți de poliție. Enervată de faptul că antrenorul o acuză pe nedrept de furt, Anamaria Prodan a intrat live pe Instagram și a filmat întreg show-ul.

Întâlnirea dintre cei doi vine la fix o lună de când Laurențiu Reghcampf a depus o plângere la Poliția Snagov, în care susține că i-au dispărut mai multe bunuri personale – bunuri în valoare de 600.000 de euro, din curtea casei de la Snagov, acolo unde a locuit împreună cu impresara. Printre acestea se numără și acest skyjet, o barcă Mastercroft X Star 2014, o mașină Ferrari, un ATV și un autoturism Mercedes Maybach.

În această seară, împreună cu doi agenți de poliție,  Laurențiu Reghecampf a mers la un garaj din Snagov, acolo unde Anamaria Prodan dusese skyjet-ul la reparat. Între timp, impresara a ajuns și ea la fața locului, moment în care a început un scandal monstru. Femeia susține că nu este vorba despre un furt, aceste bunuri fiind – în continuare – bunuri comune ale familiei lor.