Anca Androne și Claudiu Bleonț formează un cuplu în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 15Foto© a1.ro

Anca Androne și Claudiu Bleonț formează un cuplu în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1

, 5 știri, 76 vizualizări

Actor de teatru și film, om de televiziune și absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București la clasa profesorului Grigore Gonța, Claudiu Bleonț a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului și a filmului românesc.

În serialul romance de la Antena 1, Claudiu Bleonț va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop, ce îi urmează tatălui în cariera de arhitect. Un bărbat deștept, dar deopotrivă leneș, pasionat de muzica rock, fotbal și literatură, Mircea preferă să nu intre în conflicte și ori de câte ori are ocazia o scoate la înaintare pe soția lui, de altfel și cea care ia deciziile importante în familie.

„Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuția, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aș putea avea pe toți copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conținător și ridicător la plasă pentru tânăra generație și că mă voi strădui ca prezența lui, una discretă de altfel, să mă conțină pe mine ca om și ca actor, întru totul!”, dezvăluie Claudiu Bleonț.