Anca Țurcașiu și Jean Gavril au câștigat a doua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva! Transformarea spectaculoasă a celor doi4Foto© a1.ro

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au câștigat a doua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva! Transformarea spectaculoasă a celor doi

, 4 știri, 29 vizualizări

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! lider de audiență, cu 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 21.9%, urmată de Pro TV, cu 5.2 puncte de rating și 14.3% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 18.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating și 17.3% cota de piață. În minutul de aur, 22:02, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau jurizarea celei mai noi ediții Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Concurenții celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a doua gală a transforming show-ului de la Antena 1. Primilor concurenți ai serii, ruleta le-a pregătit un moment special – Nicole Cherry și Juno au primit Justin Timberlake - Rock Your Body & CAN'T STOP THE FEELING!.