Anchetă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, după ce un pacient a căzut de la etajul trei al Secției de Neurochirurgie3Foto© observatornews.ro

Anchetă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, după ce un pacient a căzut de la etajul trei al Secției de Neurochirurgie

, 8 știri, 25 vizualizări

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu a anunțat, sâmbătă dimineața, că urmează să facă o anchetă administrativă, după ce un pacient a căzut în urmă cu două zile de la etajul trei al secției de Neurochirurgie, "în circumstanțe necunoscute", fiind operat ulterior, iar în prezent este intubat în ATI, potrivit unui comunicat de presă.

Pacientul a ajuns la spitalul din Sibiu marți, având o fisură la cutia craniană. El a fost internat în spital. "Pacientul a fost adus la spital în cursul zilei de marți 30 mai, cu o plagă fronto-parietală dreapta, care a fost suturată în cadrul Unității de Primiri Urgențe.

Examenul tomografic a evidențiat și fisurarea cutiei craniene, motiv pentru care pacientul a fost preluat pentru supraveghere și tratament în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie. Subliniem că la momentul prezentării in UPU și în momentul internării pacientul a fost perfect conștient, cooperant, nu a fost agitat psihomotor și nu a prezentat halenă etanolică.