Andreea Antonescu și Andreea Bălan, moment delicat la America Express 202322Foto© a1.ro

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, moment delicat la America Express 2023

, 23 știri, 35 vizualizări

Competiția „America Express” a intrat pe ultima sută de metri. Puține echipe au mai rămas în competiție și se luptă pentru a ajunge în marea finală. Printre cei care încă se află pe „Drumul Aurului” se numără și Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Probele devin din ce în ce mai grele, iar artistele au simțit din plin acest lucru.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre echipele puternici din competiția „America Express”. Deși nu își imaginau, cele două cântărețe au reușit să ajungă până aproape de marea finală. Până aici au avut de trecut și îndurat numeroase probe grele. Printre cele mai recente provocări pe care cele două le-au avut de trecut se numără pregătirea unui localnic pentru un concurs de frumusețe.

Mai exact, concurenții au avut misiunea de a transforma localnicii în cei mai sexy participanți la un concurs de miss/mister. Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au ales ca „subiect” o femeie, iar în timp ce o pregăteau au avut parte de o mare surpriză. Andreea Antonescu a observat că localnica nu purta lenjerie intimă, așa că și-a avertizat imediat colegă să fie atentă la cum o echipează. Celor două artiste nu le-a venit să creadă.