Andrei Aradits în pragul divorțului! Soția sa a ales să facă yoga în India4Foto© romaniatv.net

Andrei Aradits în pragul divorțului! Soția sa a ales să facă yoga în India

, 6 știri, 35 vizualizări

Andrei Aradits divorțează de soția sa după o căsnicie de 18 ani. Cei doi au depus actele de divorț în toamna anului trecut.

Andreea este de șase luni de zile în India pentru a studia yoga, o pasiune devenită mod de viață dar și preocupare profesională, fiind instructoare. Distanța a erodat mult mai mult relația.  Despărțirea dintre fostul jurat de la ”Te cunosc de undeva” și Andreea i-a produs multă suferință fiului celor doi, care anul acesta urmează să dea bacalaureatul.

”Eric (fiul celor doi-n.r.) a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum”, i-a spus actorul din serialul ”Vlad” (Pro TV) lui Jorge Papagheorghe.