Andrei Rațiu și peripețiile unei călătorii a lui Rayo la Villarreal!2Foto© stirileprotv.ro

Andrei Rațiu și peripețiile unei călătorii a lui Rayo la Villarreal!

, 4 știri, 6 vizualizări

Revenit ca titular după aproape o lună și păstrat în teren 90 de minute după aproape o jumătate de an, Andrei Rațiu a fost duminică seară printre cei mai slabi jucători de pe teren, în eșecul (0-3) din deplasarea cu Villarreal. Fundașul dreapta, care a primit doar linie în cotidianul Marca (foarte prost), alături de alți patru colegi de la Rayo, a avut parte de peripeții și în afara terenului.

„Tricolorul", aflat la a cincea prezență în LaLiga în primul „11" al echipei pregătite de Inigo Perez și a noua în total în toate competițiile, s-a întors la Madrid după o lungă călătorie. Andrei Rațiu a ajuns abia spre dimineață cu multe ore de întârziere față de programul fixat la plecarea din capitala Spaniei. Și nu pe calea aerului, ci cu autocarul!

Internaționalul cu 16 selecții și un gol, a rămas blocat pe Estadio de la Cerámica, pentru că aeronava ce trebuie să preia delegația lui Rayo Vallecano a avut parte de un accident în zborul spre Villareal. Avionul a fost lovit de un fulger și s-a defectat, astfel că a devenit inutilizabil pentru o viitoare călătorie.