Angajați ELCEN electrocutați la o lucrare de revizie7Foto© stirileprotv.ro

Angajați ELCEN electrocutați la o lucrare de revizie

, 10 știri, 25 vizualizări

Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) anunță, marți, un incident produs la CET București Vest, unde doi electricieni s-au electrocutat în timpul efectuării unei lucrări de revizie. Unul dintre ei a suferit arsuri pe 30% din suprafața corporală. Al doilea a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Accidentul a fost notoficat la ITM București și s-a deschis o anchetă, relatează News.ro.

„În data de 08.07.2024, doi angajați din cadrul ELCEN, electricieni întreținere și reparații în cadrul Uzinei de Reparații, au suferit o accidentare prin arsură în timpul efectuării unei lucrări de revizie desfășurată in Stația electrică de 110 kV.

În timp ce efectuau lucrarea, cei doi angajați au așezat o scară portabilă intr-o zonă a sistemului aflată sub tensiune, astfel că s-a produs un arc electric în urma căruia unul dintre angajați a suferit un electrotraumatism cu arsuri pe 30% din suprafața corpului. Celălalt angajat prezent la fata locului a suferit o arsură in zona umarului”, a transmis marți ELCEN.