Angajații Poștei Române fac grevă de avertisment7Foto© stirileprotv.ro

Angajații Poștei Române fac grevă de avertisment

, 14 știri, 21 vizualizări

E grevă de avertisment! Angajații Poștei Române intră în grevă de avertisment, în această dimineață, timp de două ore, iar dacă situația negocierilor pe contractul colectiv de muncă nu se va remedia va fi declanșată greva generală, a anunțat, vicepreședintele Blocului Național Sindical (BNS), Mircea Burlacu.

„Scopul acestei conferințe este să anunțăm că mâine, 20 martie, între orele 8:00 și 10:00, va avea loc greva de avertisment în cadrul Companiei Naționale Poșta Română, având în vedere situația conflictuală gravă din Poșta Română.

Facem această precizare, pentru că dacă se va ajunge în situația grevei propriu-zise, a grevei generale, în cadrul companiei Poșta Română, aproape jumătate din populația României va avea de suferit ținând cont de obiectul de activitate al Poștei Române, acela de a distribui pensiile către peste 5 milioane de pensionari, de a distribui toate ajutoarele sociale și alte beneficii pe care Ministerul Muncii le acordă persoanelor aflate în situații de subzistență.