Antena 1 a anunțat jurații Splash! Vedete la apă. Iulia Albu și Nea Mărin sunt doi dintre ei5Foto© libertatea.ro

Antena 1 a anunțat jurații Splash! Vedete la apă. Iulia Albu și Nea Mărin sunt doi dintre ei

, 5 știri, 8 vizualizări

Antena 1 a anunțat jurații Splash! Vedete la apă. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin și Cosmin Natanticu revin la masa juriului în cel mai nou sezon al show-ului la apă. „Mă regăsesc cel mai bine în postura de jurat. Splash! Vedete la Apă este, deja, unul dintre show-proiectele mele de suflet. Am colegi excepționali și o echipă de milioane! Toți suntem aici ca să facem ceea știm cel mai bine: SPECTACOL”, a mărturisit Iulia Albu, care va acorda nota secretă, la fel ca și până acum.

La rândul ei, antrenoarea Clara Gherase a declarat: „În continuare, este o mare provocare și o deosebită plăcere să mă aflu în postura de jurat în acest show, unde voi fi foarte atentă la partea tehnică, ca de fiecare dată. Totodată, voi încerca, pe cât posibil, să fiu cât mai corectă și să nu neîndreptățesc pe nimeni”.

Nea Marin revine pentru a treia oară la masa juraților Splash! Vedete la apă și speră să vadă cele mai spectaculoase sărituri:„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum.