Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis și a Elenei Hagi50Foto© observatornews.ro

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis și a Elenei Hagi

, 56 știri, 29 vizualizări

Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei Tănase și a lui Ianis Hagi, va avea loc în această duminică, la Palatul Știrbey de lângă București, în Buftea, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

O poveste de dragoste înfiripată în urmă cu ani buni, între doi adolescenți, ținută departe de ochii curioșilor, dar sărbătorită cu fast în acest weekend, la un an de când Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena și la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă.

„Să știți că-mi amintesc cu drag interviul pe care l-am avut împreună cu Ianis Hagi, tocmai în Spania, acolo unde mi-a povestit despre logodna de atunci. Pentru că în iunie anul trecut, Ianis Hagi a cerut-o pe Elena Tănase, la acel moment, în căsătorie, tocmai la Paris, într-un decor de poveste, cu turnul de fel în spate și cu foarte mulți trandafiri de culoare albă. Câteva luni mai târziu, pe 25 decembrie, au spus DA în fața ofițerului stării civile, într-un decor atenție, cu trandafiri roșii. Practic, tot decorul din prima zi de Crăciun a fost roșu, cu brazi roșii, cu trandafiri roșii.