Antrenorul FCSB, Leo Strizu, și-a anunțat demisia după victoria echipei sale cu 4-1 contra Petrolului14Foto© as.ro

Antrenorul FCSB, Leo Strizu, și-a anunțat demisia după victoria echipei sale cu 4-1 contra Petrolului

, 28 știri, 90 vizualizări

Leo Strizu a declarat că nu mai dorește să continue la cârma FCSB, acuzând atacuri din interiorul clubului. Mulți consideră că Leo Strizu este „doar” antrenorul din acte al FCSB, angajat pentru a-i „împrumuta” licența lui Mihai Pintilii, cel care se ocupa de pregătirea echipei.

„Da, a fost ultimul meci. Am stat și m-am gândit. Cred că e decizia corectă. De ce? Pentru că îmi ajunge! Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să vrea articole care să mă aducă într-o postură foarte negativă. Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. Am spus că dacă în interiorul clubului... Sunt curios să aflu cine este...

Vreau să îmi spună în față ce aruncă în presă. Nu am nimic împotrivă, Decizia am luat-o acum. Nu o voi schimba. Susțin ceea ce spun. Pot să suport critici din exterior, dar atât timp cât această persoană alimentează presa cu lucruri urâte despre mine, nu cred că pot continua pe acest drum. Îi propun să iasă în față și să spună «Eu sunt cel care nu te vreau. Nu îmi place de tine».