Antrenorul lui Magnus Carlsen și detaliul observat în poza cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând șah3Foto© stirileprotv.ro

Antrenorul lui Magnus Carlsen și detaliul observat în poza cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând șah

, 5 știri, 64 vizualizări

Detaliul „genial” al pozei cu Messi și Ronaldo prefăcându-se că joacă șah este nu atât reconstituirea unei partide a campionului mondial Magnus Carlsen, cât faptul că tabla de joc este o servietă Louis Vuitton. Veritabilă, servieta adică, nu din acelea vândute pe cearșaf de migranți africani prin marile capitale ale Europei.

Imaginea s-a viralizat în doar câteva minute, cum altfel în era pandemiilor?, și a strâns zeci de milioane de plăceri (like-uri) pe „Insta”-ul lui Zuckerberg.

A început Cupa Mondială din Qatar, șut-gol-ofsaid?-check over, gol!, compania miliardarului Bernard Arnault (patronul și fondatorul gigantului Hermes LVMH – Louis Vuitton, Moet & Chandon, Hennessy) a dat încă o lovitură pe piața de publicitate cu fotografia celebrei Annie Leibovitz, mingea Al Rihla zboară ca nebuna prin deșert, tema propusă de organizatori este lumea ca un cort gigantic, iar președintele FIFA Gianni Infantino a transmis un mesaj către lumea largă, se simte cetățean universal, se simte gay, se simte sad (trist), se simte arab, inuit, poate și un pic român.

A fost atunci când am fost aclamat de fanii Argentinei
Lionel Messi,
Fotografia genială cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, a 3-a cea mai…