Anunțul făcut de Lucian Bode după ce s-a confirmat că trupul găsit în canapea este al fetiței de 12 ani© antena3.ro

Anunțul făcut de Lucian Bode după ce s-a confirmat că trupul găsit în canapea este al fetiței de 12 ani

, 4 știri, 76 vizualizări

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a evitat să răspundă, miercuri, dacă Poliția a căutat-o, înainte de a fi ucisă, pe fata de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele dintr-o locuință închiriată din București. Bode a spus că nu poate comenta, fiind o anchetă în curs, dar a dat „sigurări” că la acest moment au loc „activități polițienești atât în România cât și pe teritoriul altor state din Europa pentru ca cei vinovați de această crimă să fie trași la răspundere cât mai repede”.

El a evitat să răspundă dacă fata a fost căutată înainte de a fi găsită moartă, spunând că nu poate oferi detalii cu privire la momentul la care s-a declanșat acțiunea sau la cercul de suspecți.

Întrebat, din nou, ce măsuri au luat polițiștii pentru căutarea fetei atunci când era în viață, Lucian Bode a susținut că „activitățile polițienești premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal, iar acesta este motivul pentru care Poliția Capitalei nu poate da detalii vizavi de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului”: