Apă caldă cu program la Focșani, din cauza debranșărilor masive de la rețeaua de termoficare3Foto© stirileprotv.ro

Apă caldă cu program la Focșani, din cauza debranșărilor masive de la rețeaua de termoficare

, 8 știri, 21 vizualizări

ENET SA, societatea care gestionează sistemul de termoficare centralizat al municipiului Focșani, va furniza, în mai multe zone din oraș, apă caldă cu program dimineața și seara, din cauza debranșărilor masive de la rețeaua de termoficare centralizată, a informat primăria Focșani.

„SC ENET SA anunță în mod public faptul că la 17 puncte termice din Focșani societatea înregistrează pierderi mari de energie și agent termic pe rețelele respective. Aceste pierderi pe rețea sunt determinate în general de gradul mare de debranșare din ultimii ani. În aceste condiții, SC ENET SA aduce la cunoștința focșănenilor care sunt abonați ai societății că în perioada următoare, apa caldă de consum va fi furnizată după un program zilnic, între orele 5.00 și 10.00 și 16.00 și 22.00”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Afectate de această situație vor fi 17 puncte termice arondate mai multor străzi din Focșani, respectiv B-dul Unirii, str. M. Kogălniceanu, str. Ștefan cel Mare, str. Republicii, B-dul Independenței, str. Prof. Caian, str. Cotești, str. Rarău, str. Slt. Tănăsescu, str. Al. Vlahuță, str. Unirea Principatelor, str. Cpt. Stoenescu, B-dul Brăilei, str. Vâlcele și str. Fulger.