Aris Eram, reacție neașteptată după împăcarea Laurei Giurcanu cu fostul iubit: „Am păstrat relația apropiată și după”3Foto© romaniatv.net

Aris Eram, reacție neașteptată după împăcarea Laurei Giurcanu cu fostul iubit: „Am păstrat relația apropiată și după”

, 4 știri, 19 vizualizări

Nu mai este un secret faptul că Aris Eram și Laura Giurcanu s-au apropiat considerabil în cadrul emisiunii America Express, difuzată de Antena 1. Cei doi au fost surprinși în mai multe rânduri împreună, inclusiv într-un moment în care s-au sărutat, alimentând astfel speculațiile privind o relație romantică între ei. Cu toate acestea, Aris Eram a decis să facă lumină asupra legăturii sale cu Laura Giurcanu, mai ales în contextul în care influencerița s-a împăcat cu fostul său iubit, Cesar, care o înșelase anterior.

Fostul concurent de la America Express a declarat că, deși între ei s-a dezvoltat o relație de prietenie foarte apropiată, aceasta nu s-a transformat într-o relație romantică.

Mai mult decât atât, fiul prezentatoarei Andreea Esca a glumit pe marginea zvonurilor, adăugând că el și Laura nu s-au „căsătorit în secret”, făcând astfel haz de situația creată de comentariile din presă și de pe rețelele de socializare. De asemenea, Aris a subliniat că relația dintre el și Laura Giurcanu s-a menținut la fel de strânsă chiar și după încheierea competiției de la Antena 1.