Asia Express, lider de audiență. Victor și Selina, primii în cursa imunității. Presiunea crește la careul ultimei șanse5Foto© libertatea.ro

Asia Express, lider de audiență. Victor și Selina, primii în cursa imunității. Presiunea crește la careul ultimei șanse

, 5 știri, 25 vizualizări

Cuplul așteaptă în seara aceasta confirmarea oficială a victoriei. Irina Fodor va dezvălui clasamentul final în ediția reality show-ului de la 20:30, când începe „etapa durerii” pe Drumul Zeilor. Așa numesc concurenții cursa pentru pentru ultima șansă, dar și preliminariile ei.

În seara aceasta, de la 20:30, urmează bilanțul etapei a patra a competiției, care va decide ce echipe ajung în Malaezia, următoarea țară de pe Drumul Zeilor. Careul la care Irina Fodor anunță ultimele două echipe ajunse la întrecerea de ieri concentrează cele mai multe emoții – este vorba despre perechile care intră automat la cursa ce poate duce la eliminarea din competiție.

Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât nici echipele situate pe un loc onorabil nu sunt la adăpost: votul care trimite a treia echipă în cursa pentru ultima șansă crește presiunea de la careu. „Ne simțim ca la un concurs de aruncat cuțite”, a fost unul dintre comentarii în timpul tensionatului vot. Ce alianțe se consolidează, ce strategii noi se conturează și ce alegeri surprinzătoare vor face concurenții?