Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au intrat în panică atunci când barca li s-a oprit8Foto© observatornews.ro

Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au intrat în panică atunci când barca li s-a oprit

, 8 știri, 32 vizualizări

Cursa pentru ultima șansă a adus celor trei echipe un adevărat carusel de emoții și adrenalină. Misiune după misiune, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun ca să nu ajungă pe ultimul loc la Irina Fodor și să riște astfel eliminarea. Cu un asemenea risc în minte, orice secundă poate schimba radical deznodământul cursei.

După ce au terminat proba de strâns nuci de cocos având adversară o maimuță, concurenții au făcut iar autostopul către următoarea misiune. Acesta a fost momentul în care Andreea Samson a izbucnit în lacrimi, în ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor.

La școala de dresat maimuțe, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au aflat ce misiune complet neașteptată le așteaptă: „Acesta este un centru în care maimuțele sunt învățate să culeagă nuci de cocos din palmier. La această misiune trebuie să fiți mai rapizi decât maimuțele în culesul nucilor prinse pe bară.

Ce faci, Andreea? Plângi? În loc să ai energie bună, să atragi lucruri bune…
Anca Țurcașiu,
Asia Express sezonul 7, 25 septembrie 2024. Andreea Samson a izbucnit…