Așteptările selecționerului Edi Iordănescu înaintea meciului României cu Finlanda din Liga Națiunilor7Foto2Video© video.gsp.ro

Așteptările selecționerului Edi Iordănescu înaintea meciului României cu Finlanda din Liga Națiunilor

, 10 știri, 9 vizualizări

România se află pe ultimul loc în Grupa 3 din Divizia B a Ligii Națiunilor după patru meciuri disputate. Înaintea partidei cu Finlanda, selecționerul Edi Iordănescu a spus că cel mai mult își dorește ca elevii săi să demonstreze că rezultatele din vară au fost un accident favorizat de neșansă.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Finlanda (vineri, de la ora 21:45 - LiveTEXT pe HotNews.ro), selecționerul Edi Iordănescu a atins mai multe subiecte de discuție.

„Pentru mine istoricul și statistica au rolul lor, dar știm că atunci când intri pe teren, nimic nu îți garantează un rezultat pozitiv. Din punctul meu de vedere, în iunie dezamăgirea personală a fost una mare, dar încrederea si așteptările rămân la fel de mari si am argumente: în primul rând, sunt sigur că în iunie nu ne-am arătat potențialul maxim, mai mult decât atât pot să spun că am avut și neșansă, atât în afara terenului – am avut probleme cu mulți jucători, dar și în jocuri.