Atenționare de călătorie pentru românii care vor să meargă în Israel. Grevă în diferite sectoare, la nivelul întregii țări4Foto© antena3.ro

Atenționare de călătorie pentru românii care vor să meargă în Israel. Grevă în diferite sectoare, la nivelul întregii țări

, 7 știri, 5 vizualizări

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români că luni,  în Israel este programată o grevă generală în diferite sectoare, la nivelul întregii țări, pentru o perioadă de 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al MAE, acțiunile de protest vor afecta inclusiv activitatea Aeroportului Internațional Ben Gurion din Tel Aviv.

„Cetățenii români afectați sunt sfătuiți să se informeze din timp cu privire la programul de zbor și să mențină legătura cu companiile aeriene, pentru a primi detalii cu privire la eventuale întârzieri sau anulări ale curselor aeriene. De asemenea, cetățenii români interesați pot consulta pagina web a Aeroportului Internațional Ben Gurion din Tel Aviv la adresa https://www.iaa.gov.il/en/”, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.