Atmosfera frumoasă la Cluj-Napoca, înainte de meciul demonstrativ de la Sports Festival12Foto© video.gsp.ro

Atmosfera frumoasă la Cluj-Napoca, înainte de meciul demonstrativ de la Sports Festival

, 12 știri, 37 vizualizări

Simona Halep a anunțat în urmă cu mai multă vreme că va participa la Sports Festival, de la Cluj-Napoca, unde astăzi se joacă un meci demonstrativ între fostele vedete ale tenisului mondial, Andre Agassi și Steffi Graf, și perechea formată din româncă și Andrei Pavel. Chiar dacă se luptă cu o accidentare și renunță la turnee unul după altul, fosta lideră mondială va fi pe teren la evenimentul din BT Arena.

La ultima apariție în presă, Simona Halep a recunoscut că problema sa la genunchi e una serioasă și a dezvăluit că nu știe când va putea juca din nou. Însă o va fac la Sports Festival, unde va evolua având în vedere că este vorba despre un meci demonstrativ, în care efortul fizic este incomparabil mai mic decât cel de la o partidă oficială. Va fi un show total, mai ales că biletele – care costă între 145 de lei și 1.500 de lei – s-au vândut în proporție de 95%, astfel că partida urmează să fie urmărită de circa 10.000 de spectatori.

Ea a ajuns vineri la Cluj-Napoca, unde a fost întâmpinată la aeroport de primarul proaspăt reales, Emil Boc. „Mă simt bine, mă bucur că am revenit la Cluj. Primirea este superbă. Nu sunt expert în dublu, am încredere în Andrei. Jucăm cu două legende ale tenisului și va fi ceva deosebit”, a declarat Simona Halep sosirea de la Cluj.