Au fost anunțați câștigătorii celei de-a 76-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes7Foto1Video© hotnews.ro

Au fost anunțați câștigătorii celei de-a 76-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes

, 7 știri, 18 vizualizări

Justine Triet a devenit a treia femeie din istorie care a reușit să câștige Palme d’Or, la Festivalul de Film de la Cannes. Regizoarea franceză a învins alte 20 de filme cu pelicula „Anatomy of a Fall”. Aceasta a ținut un discurs încurajator, după ce și-a revendicat titlul, în fața tuturor!

„Anatomy of a Fall” a reușit să câștige Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. Regizoarea franceză Justine Triet a devenit cea de-a treia femeie regizor care a reușit să ia acest premiu. Bucuria a fost mai mare pentru că pelicula ei a învins alte 20 de filme, într-o competiție uriașă. Justine Triet s-a arătat surprinsă, dar fericită pentru că este a treia femeie care se alege cu un astfel de premiu. De altfel, aceasta a ținut un discurs încurajator pentru generația talentată ce vine din spate.

„Anatomy of a Fall” o are în rol principal pe actrița germană Sandra Hüller, care este acuzată de crimă. Povestea peliculei este de-a dreptul interesantă și explorează, în trei limbi diferite, cele mai întunecate ascunzișuri ale unui cuplu.