Avem imaginile cu Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îmbrățișați7Foto© cancan.ro

Avem imaginile cu Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îmbrățișați

, 8 știri, 65 vizualizări

CANCAN.RO v-a relatat, în exclusivitate, cum au decurs scenele de tandrețe dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui. Cei doi s-au îmbrățișat, mai mult, fiului fostului ministru al Economiei a sărutat-o pe femeia care încă îi este soție. Acum avem și imaginile, venite tot pe celebra adresă [email protected].

Povestea spumoasă v-am prezentat-o în urmă cu o zi, iar acum au apărut și imaginile, dovada momentelor de tandrețe oferite de Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi s-au întâlnit, duminică, într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui. Au coborât din mașini și, după ce au schimbat câteva cuvinte, s-au îmbrățișat. Mai mult, el a sărutat-o, ușor, pe gât. Cele câteva momente de tandrețe petrecute în benzinărie, sub ochii a zeci de martori, au părut sincere, din suflet, de parcă Gabi și Claudia nu s-ar afla într-un crâncen divorț care se întinde, deja, de doi ani.

Gabi Bădălău a explicat, a doua zi, pentru CANCAN.RO, cum a decurs întâlnirea, în accepțiunea lui.

”Consider că a făcut o acțiune premeditată, mi-a cerut să opresc mașina, să cobor și a venit la mine să mă îmbrățișeze, știind că am avut un deces în familie. Mai mult de atât, prietena ei din mașina filma toată scena”, a spus Bădălău.