Averea care îi revine prințului moștenitor William după moartea reginei Elisabeta a II-a5Foto© libertatea.ro

Averea care îi revine prințului moștenitor William după moartea reginei Elisabeta a II-a

, 5 știri, 401 vizualizări

„Pentru lume, ea a fost Regina Elisabeta - dar pentru mine, ea a fost, de asemenea, 'Grannie'”, a spus William, arătând că deși va plânge pierderea ei, se simte, de asemenea, incredibil de recunoscător. Prințul mai transmite că îi va onora memoria susținându-l pe tatăl său, Regele, în orice mod posibil, relatează People, citată de News.ro.

Nepotul ei, Prințul William, a afirmat, într-o declarație oficială publicată sâmbătă: „Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament față de țară, regate și Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificația domniei sale istorice".

„Eu, însă, am pierdut o bunică", a continuat el, reflectând asupra a ceea ce a însemnat regina pentru familia sa. „Și, deși voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și reasigurarea reginei până în al cincilea meu deceniu. Soția mea a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea și sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanțe cu ea și să creeze amintiri care vor dura toată viața lor".

Lumea a pierdut un lider, eu am pierdut o bunică
Elisabeta a II-a,
Omagiul prințului William pentru regina Elisabeta a II-a: „Lumea a…