Averea confiscată de polițiști de la membrii clanului Duduianu. Percheziții în mai multe județe5Foto1Video© realitatea.net

Averea confiscată de polițiști de la membrii clanului Duduianu. Percheziții în mai multe județe

, 7 știri, 92 vizualizări

Zeci de polițiști și mascați din patru județe au luat cu asalt locuințele mai multor suspecți. Oamenii legii au confiscat 4 autoturisme, 3.650 de euro și 48.900 de lei, precum și bunuri susceptibile a fi provenite din furturi, Totodată au fost ridicate și documente în urma a 19 percheziții domiciliare efectuate  de polițiștii din Ialomița și Călărași.

La data de 18 ianuarie, polițiștii ialomițeni, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași, Buzău și Constanța și al jandarmilor, au pus în executare 19 mandate de percheziții domiciliare. Astfel, au fost verificate locuințe din comunele Sinești și Borănești, din județul Ialomița, și comuna Sărulești, din județul Călărași.

Forțele de ordine au descins la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de furturi din depozitele unor societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro.