Avocatul din Iași care și-a aruncat iubita de la etajul 6 a fost condamnat la 23 de ani de închisoare5Foto© romaniatv.net

Avocatul din Iași care și-a aruncat iubita de la etajul 6 a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

, 8 știri, 35 vizualizări

Avocatul din Iași care și-a aruncat iubita de la etajul 6 a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care Monica Cioată, o tânără avocată din Iași, cade de la etajul 6 al blocului în care locuia împreună cu iubitul ei. Deși vecinii sună imediat la 112, femeia care era însărcinată, a murit.

În momentul tragediei, victima era în apartament împreună cu iubitul ei, Sebastian Felecanu, avocat și el. Din declarațiile martorilor, între cei doi s-ar fi iscat un scandal monstru după ce s-ar fi întors împreună de la o petrecere.

„Martorii care locuiesc în apartamentele situate dedesubt ori lateral față de apartamentul în care a avut loc conflictul – într-un bloc turn din zona Târgu Cucu – au declarat că în apartamentul lui Felecanu Sebastian a avut loc un conflict, o femeie a țipat de mai multe ori „de disperare, ca și cum se temea de ceea ce voia să-i facă bărbatul”, a strigat de mai multe ori „Nu! Nu! Nu!, ca și cum nu voia ceva, iar la sfârșit s-a auzit un țipăt, «Aaaa» și o bufnitură”, se arată în actele de urmărire penală.