Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul le-a făcut o surpriză Chefilor la filmările sezonului 145Foto© libertatea.ro

Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul le-a făcut o surpriză Chefilor la filmările sezonului 14

, 6 știri, 15 vizualizări

În urmă cu o săptămână, Antena 1 a anunțat că au început pregătirile pentru sezonul 14 al show-ului Chefi la Cuțite. Una dintre surprizele preselecțiilor a fost Babasha, care nu a venit singur, ci însoțit de o persoană importantă. Momentul a fost unul neașteptat pentru cei patru jurați ai emisiunii de pe Antena 1 – Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia.

Babasha s-a făcut remarcat în România, după ce a urcat pe scenă alături de celebra trupă Coldplay. Concertul a avut loc în data de 12 iunie, pe Arena Națională din București. Oamenii din public au rămas surprinși atunci când l-au văzut pe cântărețul de manele. Minute bune, spectatorii l-au huiduit și fluierat. Ulterior, momentul a împărțit România în două.

Artistul a urcat pe scenă și în a doua seară de spectacol, iar atunci a fost încurajat și aplaudat, mai ales că solistul trupei, Chris Martin, a ținut un discurs special. În ciuda neplăcerii trăite la primul concert, Babasha a dat lovitura, iar acum iată că a fost invitat și în emisiunea Chefi la Cuțite.