Bac 2023. Ce nu au voie să facă elevii la examenul de Bacalaureat 2023 care începe luni, 26 iunie44Foto© libertatea.ro

Bac 2023. Ce nu au voie să facă elevii la examenul de Bacalaureat 2023 care începe luni, 26 iunie

, 240 știri, 62 vizualizări

Bacalaureatul 2023 începe luni dimineața cu prima probă, cea de limba română. Înaintea de intrarea în examene, elevii trebuie să știe câteva reguli ca să nu riște eliminarea din examen.

Potrivit Ghidului la Bacalaureat 2023 publicat sâmbătă de Ministerul Educației, elevii care se prezintă la examenul de Bacalaureat nu au voie să intre în sală cu orice tip de materiale ajutătoare: manuale, dicționare, notițe, însemnări, cărți, ciorne, rezumate, culegeri etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și cu telefoane mobile și cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare.

Fără rucsacuri, ghiozdane, poșete la Bacalaureat 2023

Elevii nu au voie să introducă în sala de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din centrul de examen în acest scop. Candidații care refuză depozitarea obiectelor în sala stabilită de comisie în acest scop nu sunt primiți în examen.