Bătaie în fața scenei pe care cânta Babasha, la Zilele Orașului Cernavodă. Un bărbat a băgat în spital o polițistă6Foto2Video© observatornews.ro

Bătaie în fața scenei pe care cânta Babasha, la Zilele Orașului Cernavodă. Un bărbat a băgat în spital o polițistă

, 8 știri, 28 vizualizări

Scene ca în filme la concertul lui Babasha! Zilele orașului Cernavodă s-au transformat într-un moment de haos, după ce un incident violent a izbucnit chiar în timpul concertului susținut de artistul Babasha. Pe parcursul evenimentului, în fața scenei s-a produs o încăierare în care mai multe persoane și-au împărțit pumni și picioare, iar o polițistă a fost rănită și transportată la spital.

Un bărbat de 41 de ani, nemulțumit că nu i s-a permis să treacă de zona restricționată și să se apropie de scenă, a atacat doi polițiști locali, un bărbat și o femeie. În urma incidentului, polițista, în vârstă de 50 de ani, a suferit răni serioase și a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au reușit să-i stabilizeze starea.

Incidentul a pornit după ce un individ, aparent agitat, a lovit o polițistă locală, declanșând o reacție în lanț. În scurt timp, situația a degenerat, iar bărbatul a atacat și un fotograf aflat în fața scenei. Babasha, vizibil tulburat, a fost nevoit să întrerupă concertul, cerând bodyguarzilor să intervină. În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat de forțele de ordine și a rămas întins pe caldarâm înainte de a fi reținut și transportat la secția de poliție.