Bătaie între femei în sediul PSD Cluj, până au ajuns la Urgențe10Foto© hotnews.ro

Bătaie între femei în sediul PSD Cluj, până au ajuns la Urgențe

, 16 știri, 103 vizualizări

Un consilier local PSD a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Anca Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, scrie cluj24.ro și publicația Foaia Transilvană.

La fața locului ar fi intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor Foaia Transilvană, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD că fumează în sediul partidului, iar acest lucru este ilegal.

La scurt timp, aceasta a fost împinsă și, în cădere, a dat cu capul de asfalt. Potrivit unei declarații pentru Digi24.ro din partea Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca, Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian. „A ajuns la noi în data de 17 martie, ora 16.55 și a plecat cu ambulanța în data de 18 martie, ora 01.28, către un consult la neurochirurgie, neurologie, chirurgie toracică”, au declarat reprezentanții UPU.