Bayern Munchen uimește cu 9-2 în Liga Campionilor!12Foto© onlinesport.ro

Bayern Munchen uimește cu 9-2 în Liga Campionilor!

, 15 știri, 62 vizualizări

În prima repriză s-au marcat doar trei goluri (3-0), iar repriza a doua a fost mult mai productivă, cu opt reușite. Harry Kane a marcat de patru ori pentru bavarezi, trei dintre goluri fiind înscrise din punctul cu var. Michael Olise a reușit o dublă, celelalte goluri ale gazdelor fiind semnate de Raphael Guerreiro, Leroy Sane și Leon Goretzka.

Condusă la pauză la scor de forfait, campioana Croației a înscris goluri în minute consecutive imediat după pauză, prin Bruno Petkovic (49) și Takuya Ogiwara (50).

Campioana en titre, Real Madrid, a câștigat mai greu decât o arată scorul (3-1), pe Bernabeu, cu VfB Stuttgart. Șvabii și-au creat mai multe ocazii și mai clare în prima repriză, încheind cu o posesie superioară (52%-48%). Madrilenii au deschis scorul după doar 21 de secunde de la debutul reprizei secunde, prin Kylian Mbappe, din pasa lui Rodrygo. Stuttgart a egalat prin Deniz Undav (68), dar Antonio Rudiger (83), din centrarea lui Luka Modric, iar tânărul Endrick (18 ani) a debutat cu gol în Champions League.