Beat criță și drogat, un italian a înjunghiat doi bărbați în Botoșani, apoi a fugit de polițiști și s-a izbit cu mașina de un cap de pod3Foto© stirileprotv.ro

Beat criță și drogat, un italian a înjunghiat doi bărbați în Botoșani, apoi a fugit de polițiști și s-a izbit cu mașina de un cap de pod

, 9 știri, 27 vizualizări

Un italian în vârstă de 36 de ani a fost reținut în Botoșani, după ce atacat cu cuțitul patru persoane și a rănit grav două dintre ele, iar apoi s-a urcat la volanul unei mașini și a provocat un accident.

Conform martorilor, scandalul a izbucnit în timp ce italianul se afla în vizită la niște rude din localitatea Brăiești. După o ceartă, bărbatul a scos un cuțit și a atacat mai multe persoane, rănind grav două dintre acestea, potrivit Antena 3 CNN.

Victimele sunt un consilier local de 50 de ani și fiul său de 36 de ani. Cei doi au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi. Consilierul a suferit răni abdominale și a fost transferat la Spitalul Județean pentru o posibilă intervenție chirurgicală, în timp ce fiul său a fost rănit la coapsă, dar nu a necesitat internare.