Betty Salam a recunoscut separarea de soț! Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu6Foto© cancan.ro

Betty Salam a recunoscut separarea de soț! Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

, 6 știri, 25 vizualizări

Betty Salam a dat tot din casă! Fiica lui Florin Salam a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Totuși, cei doi nu au divorțat încă oficial. Mai mult decât atât, artista a vorbit și despre relația cu Iuly Neamțu, bărbatul alături de care și-ar fi găsit fericirea, după despărțirea de tatăl băiețelului său.

În urmă cu doar 3 zile, CANCAN.RO a dezvăluit bomba anului în showbiz – Betty și soțul ei, Cătălin Vișănescu, ar fi în prag de divorț! Cei doi s-au despărțit de câteva luni, iar fiica lui Florin Salam ar fi plecat de acasă. Ba mai mult, sursele nostre au dezvăluit că artista ar avea deja o relație de câteva luni cu un manelistul Iuly Neamțu. Acum, cântăreața a decis să vorbească deschis despre acest subiect și a recunoscut separarea de tatăl copilului său.

Betty Salam a reacționat imediat, după dezvăluirile făcute de CANCAN.RO. Inițial artista nu a dat prea multe detalii, însă acum a vorbit deschis despre despărțirea de Cătălin Vișănescu. Fiica lui Florin Salam a publicat un videoclip pe TikTok în care a recunoscut că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu. Totuși, cei doi nu au divorțat oficial.