Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău. Mesajul neașteptat transmis de vedetă4Foto© cancan.ro

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău. Mesajul neașteptat transmis de vedetă

, 6 știri, 33 vizualizări

Bianca Drăgușanu, renumită pentru gustul său pentru lux și răsfăț în locații exclusiviste, este o vedetă cu principii ferme de viață, pe care le respectă în tot ceea ce face. Blondina a declarat că nu ar ieși niciodată cu un bărbat care conduce o Skoda Octavia, dar el a reușit să o convingă. Vedeta s-a urcat în această mașină și s-a plimbat cu ea prin Capitală, lăsându-și fanii fără cuvinte. Ce i-a scris unul dintre urmăritori la o postare recentă!

La începutul acestui an, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au hotărât să-și mai ofere o șansă, însă relația lor nu a mai funcționat, iar cuplul s-a despărțit pentru a 11-a oară, conform Antena Stars. Acum, admiratorii vedetei au început să-i lase mesaje la postările de pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru pretențiile sale ridicate în alegerea partenerului de viață, a fost invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”. Acolo, vedeta a mărturisit că nu s-ar putea îndrăgosti niciodată de un bărbat cu o situație financiară inferioară, considerând că acest lucru demonstrează incapacitatea de a-și construi un viitor strălucit.