Biroul Electoral Central a decis organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar în două comune3Foto© observatornews.ro

Biroul Electoral Central a decis organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar în două comune

, 7 știri, 50 vizualizări

Biroul Electoral Central a decis, miercuri, organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar în data de 23 iunie pentru candidații aflați în situație de balotaj în Circumscripția electorală nr. 31 comuna Chețani, județul Mureș, respectiv Daniel – Marcel Bega, propus de Alianța PMP-Forța Dreptei, și Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat.

Potrivit hotărârii BEC, listele electorale permanente și copiile de pe listele electorale complementare care vor fi utilizate în secțiile de votare la scrutinul din data de 23 iunie vor cuprinde și persoanele care împlinesc vârsta de 18 ani în perioada 10 iunie 2024 – 23 iunie 2024.

Marți, președintele Forța Dreptei Mureș, Mihai-Dan Fărcaș, a anunțat că în comuna Chețani, pentru funcția de primar s-a înregistrat o egalitate de 431 de voturi la 431, între actualul primar, Emil Florin Mocan (PSD), și candidatul Alianței PMP-Forța Dreptei, Daniel Bega.