Biroul Electoral Central respinge cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 18Foto© antena3.ro

Biroul Electoral Central respinge cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 1

, 20 știri, 46 vizualizări

Cererea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, de a anula alegerile în Circumscripția Electorală Sector 1, a fost respinsă de către Biroul Electoral Central. Nu este singura decizie de acest fel luată de instituție în ultimele 24 de ore, aceasta având pe masă mai multe hotărâri și decizii de respingere a cererilor de renumărare sau anulae a alegerilor în diferite zone din țară.

Dincolo ce respignerea cererii depuse de Alianța Dreapta Unită, prin care solicita anularea alegerilor din Sectorul 1, Biroul Electoral Central a respins și cererile de renumărare a voturilor formulate de Partidul Reînnoim Proiectul European al României, la nivelul a 117 secții de votare din județul Mureș și la nivelul a 82 de secții din județul Iași.

Alegerile de la Sectorul 1 din București, dar și cele din Sectorul 2, au atras numeroase critici din partea reprezentaților USR, parte a Alianței Dreapta Unită. Purtătorul de cuvânt al USR a declarat „nu am văzut alegeri mai prost organizate până acum. Toni Greblă ar fi trerbuit să își dea demisia sau va trebui demis instantaneu, după ce vom termina aceste alegeri. Și-a bătut joc de oameni, au stat oamenii în secții peste 40 de ore.”

Această comasare adusă de PNL-PSD a creat un volum crescut de muncă în secțiile de votare
Clotilde Armand,
Biroul Electoral Central respinge cererea de anulare a alegerilor din…