Bodyguardul lui Pavel Durov este român și îl însoțea pe șeful Telegram în momentul arestării acestuia5Foto© stirileprotv.ro

Bodyguardul lui Pavel Durov este român și îl însoțea pe șeful Telegram în momentul arestării acestuia

, 11 știri, 32 vizualizări

Pavel Durov, miliardarul în vârstă de 39 de ani care a făcut avere, printre altele, prin dezvoltarea serviciului de mesagerie criptată Telegram, a fost arestat pe 24 august pe aeroportul Le Bourget, în Franța, de către ofițerii de la biroul antifraudă. Venea din Azerbaidjan. Când a coborât din avionul său, nu părea nimic ieșit din comun pentru miliardar.

Pavel Durov și-a luat bagajele și s-a îndreptat spre salonul VIP al aeroportului Le Bourget. Milioardarul rus era însoțit de asistenta sa (care este foarte activă pe Instagram, postând fotografii din călătoriile sale cu Durov) și bodyguardul său, un român. Cei trei s-au așezat în salonul rezervat de obicei VIP-urilor pentru verificarea identității.

În timp ce așteptau, în salonul VIP și-au făcut apariția și primii ofițeri PAF (Poliția de Frontieră). Aceștia i-au invitat pe cei trei să urce la etaj. În acest moment polițiștii l-au informat pe Pavel Durov cu privire la drepturile sale și i-au precizat că se află în prezent în custodia poliției.