Brad Pitt susține că vânzarea de către Angelina Jolie a jumătate din podgoria lor din Franța unui oligarh rus i-a afectat imaginea5Foto© stirileprotv.ro

Brad Pitt susține că vânzarea de către Angelina Jolie a jumătate din podgoria lor din Franța unui oligarh rus i-a afectat imaginea

, 5 știri, 43 vizualizări

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta soție Angelina Jolie, spunând că i-a ascuns în mod deliberat intenția de vinde cota ei din podgoria Château Miraval unui oligarh rus. Actorul susține în noi documente judecătorești că, pe fondul războiului continuu din Ucraina, asocierea reprezintă o „amenințare existențială pentru afacere” din cauza legăturilor noului coproprietar cu Rusia, scrie revista People, citată de News.ro.

În documentele legale obținute de People, se susține că Jolie și-a vândut interesele către Tenute del Mondo, a cărei companie-mamă este producătorul de băuturi spirtoase Stoli Group, care este „controlat de oligarhul rus Yuri Shefler”.

Pitt ar fi aflat despre vânzarea lui Jolie printr-un comunicat de presă.

Documentele de la proces susțin că pretinsa vânzare a fost „ilegală” din cauza încălcărilor „acordului contractual” dintre Jolie și Pitt „de a păstra Miraval împreună și de a nu-și vinde participațiile separat fără consimțământul celuilalt”.