BREAKING | Cântărețul Florin Decuseară a murit, la doar 46 de ani, după ce a căzut de la 10 metri înălțime4Foto© cancan.ro

BREAKING | Cântărețul Florin Decuseară a murit, la doar 46 de ani, după ce a căzut de la 10 metri înălțime

, 7 știri, 102 vizualizări

Florin Decuseară s-a stins din viață la doar 47 de ani. Cunoscutul artist a căzut de la 10 metri înălțime și timp de câteva zile s-a luptat să trăiască. El a stat intubat și ventilat mecanic. Din nefericire, corpul lui a cedat. Accidentul de muncă a avut loc luni, 17 iunie, la Centrala Nucleară de la Cernavodă, acolo unde cântărețul era angajat ca tehnician.

Sâmbătă, 22 iunie, colegii lui Florin Decuseară de la Nuclearelectrica, au făcut anunțul devastator. Reprezentanții companiei au transmis că celebrul artist s-a stins din viață. De asemenea, și-au arătat sprijinul față de familia îndurerată.

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.