BREAKING | George Țelinoiu, un fotograf din Curtea de Argeș, a murit după ce s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru4Foto© romaniatv.net

BREAKING | George Țelinoiu, un fotograf din Curtea de Argeș, a murit după ce s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru

, 4 știri, 25 vizualizări

La doar 34 de ani, George Țelinoiu, un cunoscut fotograf din Curtea de Argeș, a ales să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de pe un viaduct din zona Barajului Vidraru. Trupul  a fost descoperit chiar de tatăl său, care și-a dat seama că ceva nu e în regulă și a plecat imediat să îl caute.

Cunoscutul fotograf în vârstă de 34 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. George a decis să-și pună capăt zilelor într-o manieră sumbră. Tânărul s-a aruncat în gol, de pe viaductul Vidraru, de la peste 100 de metri înălțime. Potrivit familiei și apropiaților, el trecea printr-o mare depresie și aceasta nu ar fi fost prima tentativă de suicid.

Nenorocirea a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie. George s-a urcat în mașină și a pornit să caute locul în care să-și ia viața. Un viaduct al Barajului Vidraru a fost alegerea sa, vrând ca impactul să-i fie fatal. El s-a aruncat de la 112 metri înălțime și a fost găsit chiar de tatăl său, care a simțit că se întâmplă ceva rău.