Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Artista susține că a fost lovită de bodyguardul unui baschetbalist cunoscut6Foto© observatornews.ro

Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Artista susține că a fost lovită de bodyguardul unui baschetbalist cunoscut

, 8 știri, 32 vizualizări

Britney Spears susține că a fost pălmuită de bodyguardul baschetbalistul Victor Wembanyama, în Las Vegas. Vedeta a depus plângere în urma acestui incident, iar starul NBA a avut prima reacție.

În urmă cu o zi, Britney Spears a postat pe rețelele de socializare un text în care relatează întreaga situație. Vedeta a povestit pe Instagram că l-a văzut pe baschetbalistul Victor Wembanyama la intrarea într-un restaurant și a mers la el să îl felicite pentru succesul său. Fiind gălăgie în local, Britney Spears l-a bătut pe umăr pentru a-l face atent, moment în care garda lui de corp a pălmuit-o pe artistă.

„Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine și am trecut prin destul de multe. Nu am fost pregătită pentru ce mi s-a întâmplat. Am recunoscut un atlet în lobby-ul hotelului meu când mă îndreptam spre cină. Apoi am mers către un restaurant de la un hotel diferit și l-am văzut din nou.