Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona care a lovit Republica Dominicană VIDEO3Foto© stirileprotv.ro

Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona care a lovit Republica Dominicană VIDEO

, 4 știri, 145 vizualizări

Cabral și Adela Popescu se află în această perioadă în Republica Dominicană pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Prezentatorii TV au postat imagini cu dezastrul provocat de Uraganul Fiona.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut.Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore...A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate... apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi... a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da' ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag...Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi... s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a povestit Cabral.