​Călătorii care folosesc transportul în comun din București pot vedea în Google Maps, în timp real, unde se află autobuzul sau tramvaiul20Foto4Video© wall-street.ro

​Călătorii care folosesc transportul în comun din București pot vedea în Google Maps, în timp real, unde se află autobuzul sau tramvaiul

, 37 știri, 29 vizualizări

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, precizează că, începând de miercuri, aplicația Google Maps indică locul fiecărui mijloc de transport în comun în timp real și oferă posibilitatea alegerii unui traseu optim, potrivit Agerpres.

„Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din Capitală pot vedea de astăzi în aplicația Google Maps unde se află exact pe traseu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul cu care urmează să se deplaseze. Aplicația calculează cea mai bună rută pe care o pot alege călătorii până la destinația finală, incluzând în variante metroul și/sau trenul. Intermodalitatea este atât un element de noutate, cât și un mare avantaj pentru pasageri, care își pot alege sau schimba traseul în funcție de timpii de așteptare", a scris primarul general, pe Facebook.

Aplicația este disponibilă pe majoritatea telefoanelor mobile, fiind "foarte ușor accesibilă" de către utilizatori, precizează Nicușor Dan.

De azi, aplicația Google Maps arată unde se află mijloacele STB, în timp real
Nicușor Dan,
Nicușor Dan: „De azi, aplicația Google Maps arată unde se află…
Aplicația Google Maps va arăta unde se află mijloacele STB, în timp real
Nicușor Dan,
Nicușor Dan: “Aplicația Google Maps va arăta unde se află mijloacele…