Când încep înscrierile pentru o nouă sesiune a programului Rabla Plus5Foto© antena3.ro

Când încep înscrierile pentru o nouă sesiune a programului Rabla Plus

, 13 știri, 21 vizualizări

AFM a comunicat deschiderea unei proaspete etape de finanțare în cadrul Programului „Rabla Plus”, destinată exclusiv persoanelor fizice. Sesiunea aceasta a programului se va derula în perioada 23 noiembrie 2023, ora 10:00 – 8 decembrie 2023, ora: 23:59.

„Am hotărât să deschidem o nouă sesiune de finanțare, în urma solicitărilor foarte mari din partea persoanelor fizice. De asemenea, am identificat sume neutilizate din sesiunea anterioară și le-am pus la dispoziție în această sesiune. Acest program contribuie la dezvoltarea unui transport mai puțin poluant și la îmbunătățirea calității aerului în aglomerările urbane.

Sumele acordate sunt menite să încurajeze persoanele fizice să-și achiziționeze autoturisme noi cu tehnologii nepoluante care oferă o alternativă mai ecologică, economică și convenabilă pentru transport, în special în contextul în care se dorește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și a dependenței de combustibili fosili”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculaescu.