Când începe Lia – soția soțului meu. Noul serial de la Antena 1 va avea premiera în ianuarie7Foto© cancan.ro

Când începe Lia – soția soțului meu. Noul serial de la Antena 1 va avea premiera în ianuarie

, 7 știri, 26 vizualizări

Serialul va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări și minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi și de această dată de o mulțime de obstacole și pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care își va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care își face debutul ca actriță cu acest rol, Ștefan Floroaica, semifinalist Exatlon și multiplu medaliat la campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu, și actrița Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

„De câteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia – soția soțului meu. Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine și abia aștept să vizionez primele episoade, pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei în serialul cu același nume, în vreme ce Ștefan Floroaica a completat: