Când va fi finalizată reabilitarea Podului Grant6Foto© antena3.ro

Când va fi finalizată reabilitarea Podului Grant

, 16 știri, 20 vizualizări

"Reabilitarea Podului Grant, absolut necesara, se va finaliza in primavara. S-a lucrat intens in toata aceasta perioada. Primaria Capitalei a expertizat si a intocmit documentatiile tehnice pentru toate podurile si pasajele pe care le detine ori le administreaza. Majoritatea sunt construite in urma cu 30, 40 de ani si nu au fost niciodata consolidate sau reabilitate, ci doar cosmetizate.

Avand in vedere pericolul reiesit din toate expertizele, am inceput lucrarile la doua dintre cele mai importante dar si afectate pasaje: Straulesti - deja finalizat intr-un an si Podul Grant, care are termen de finalizare peste cateva luni. Aici se lucreaza in doua etape: Crangasi catre Turda si Turda catre Crangasi.

La etapa 1 s-au facut lucrari de reparatii ale elementelor din beton, frezarea straturilor de asfalt, s-a pus hidroizolatie, s-a demontat calea veche de rulare a tramvaiului, au fost achizitionate si montate traverse noi, s-a montat calea de rulare a tramvaiului, s-au asternut mixturile asfaltice, s-au achizitionat noi rosturi de dilatatie si parapeti si de asemenea s au consolidat pilonii aferenti pasajului.

Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei și o s-o susțin din orice poziție
Marcel Ciolacu,
Marcel Ciolacu: „Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria…