Cannes 2024. Prima seară a festivalului i-a adus legendarei actrițe Meryl Streep trofeul Palme d’Or onorific, pentru întreaga sa carieră8Foto3Video© stirileprotv.ro

Cannes 2024. Prima seară a festivalului i-a adus legendarei actrițe Meryl Streep trofeul Palme d’Or onorific, pentru întreaga sa carieră

, 9 știri, 19 vizualizări

Primul care a pășit pe covorul roșu a fost nimeni altul decât Messi, cățelul actor din filmul "Anatomy of a Fall". Patrupedul a defilat mândru printre blițurile fotografilor, iar când a ajuns pe trepte a salutat încântat mulțimea.

Camerele s-au întors, însă, cu repeziciune atunci când Meryl Streep a pășit pe faimosele trepte ale Palatului de la Cannes. Starul în vârstă de 74 de ani și-a făcut apariția într-o rochie crem de mătase pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei uriași cu diamant.

Seara a fost una mare pentru legendara actiță. A fost recompensată cu un trofeu Palme d'Or onorific pentru întreaga sa carieră. Cu lacrimi în ochi, le-a mulțumit fanilor pentru că nu au permis ca aventura ei în industria filmului să se încheie la 40 de ani, așa cum era sigură că se va întâmpla.