Cântăreața Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare după ce ar fi mituit doi polițiști12Foto© hotnews.ro

Cântăreața Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare după ce ar fi mituit doi polițiști

, 15 știri, 31 vizualizări

CAB a respins ca nefondat apelul depus de procurori, fiind menținută pedeapsa aplicată de Tribunalul București în noiembrie 2022. Potrivit deciziei instanței, Lidia Buble a primit un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, însă magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani.

În această perioadă, Lidia Buble trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunității la Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 1 București, pe o perioadă de 90 de zile.

În același dosar, unul dintre polițiștii care au primit mită de la cântăreață, Constantin Marius Miulescu, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare și interzicerea ocupării funcției de agent de poliție pe durata unui an de zile. În plus, de la el a fost confiscată suma de 450 lei, reprezentând mita primită de la Lidia Buble.