Cât a cheltuit Cătălin Botezatu pentru petrecerea de ziua lui7Foto© romaniatv.net

Cât a cheltuit Cătălin Botezatu pentru petrecerea de ziua lui

, 7 știri, 76 vizualizări

Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare. Celebrul designer a organizat o mega-petrecere în Maramureș, cu invitați unul și unul. CANCAN.RO are imagini de la eveniment și a aflat, totodată, cât a “decartat” creatorul de modă, în total, pentru ca invitații să aibă parte de un chef de pomină. Ca în fiecare an, cu ocazia aniversării, Bote nu a putut să nu se răsfețe. Și-a tras un bolid de lux, cadou pe care și l-a făcut de unul singur. Avem informații în exclusivitate.

Petrecerea a avut loc la Borșa, la Hotel Ina. 40 de invitați, toți arhicunoscuți în lumea mondenă și nu numai, au luat parte la eveniment. Atmosfera a fost întreținută de Cocoș de la Călărași, care a venit însoțit de nu mai puțin de 16 persoane. 20.000 de euro (drum – avion – cazare – reprezentație) l-a costat, în total, pe Cătălin Botezatu prezența manelistului și a membrilor din formație. A meritat, însă, fiecare bănuț, artistul făcând show până la 7 dimineața. Ar fi cântat, cu tot cu pauze, nu mai puțin de zece ore.

În total, potrivit surselor CANCAN.RO, pentru cazarea invitaților (20 camere la hotel), fițele din această perioadă, plus formația, Cătălin Botezatu ar fi cheltuit puțin peste 50.000 de euro. Petrecerea a fost una de la care nu au lipsit preparatele tradiționale românești, pe platouri tronând slănina, brânza, salamul și cârnații. Mesenii au avut parte inclusiv de berbecuț și purceluș la proțap. Nici torturile nu au lipsit, aduse, bineînțeles, cu artificii.